El pròxim dilluns 18 de maig se celebra el Dia Internacional dels Museus, una cita que enguany es trasllada a l’entorn virtual.
L’objectiu d’aquest Dia és conscienciar sobre el fet que els museus són un important mitjà per a l’intercanvi cultural, l’enriquiment de les cultures, així com pel desenvolupament de la comprensió mútua, de la col·laboració i de la pau entre els pobles.
El Dia Internacional dels Museus tindrà aquest 2020 una celebració molt diferent. Els museus romanem tancats des del 13 de març i, a l’espera del seu torn en la reobertura dels equipaments culturals, reinventem el format d’aquesta cita amb tot un seguit de propostes virtuals. Per aquest motiu, els museus vilanovins han escollit el lema Volem estar amb tu! amb l’objectiu de celebrar aquest dia amb la participació de tota la ciutadania.

Museum Quiz DIM 2020

DIM 2020

MUSEUM QUIZ

ACTIVITAT FINALITZADA. Poseu en joc els vostres coneixements sobre els museus de Vilanova i la Geltrú.

el color DIM 2020

DIM 2020

EL COLOR: DIVERSITAT I INCLUSIÓ

El lema d’enguany se centra en la igualtat. En el món de l’art, els colors tenen la capacitat, i quasi bé la obligació, de barrejar-se entre ells. Si no fos així, d’on sorgirien les obres d’art? Comproveu-ho vosaltres mateixos. 

Participants DIM

DIM 2020

PETJADES

ACTIVITAT FINALITZADA. Feu “m’agrada” a les publiacions de les nostres xarxes i acompanyeu-nos en aquest dia tan especial.

EL COLOR DEFINEIX EL NOSTRE MÓN

Cada color és capaç d’expressar un seguit d’emocions que connecten amb cadascun de nosaltres. Com també ho fan els pintors per a endinsar-nos en els seus quadres de la col·lecció del museu.

ENERGÍA, VIBRANT, PODER

ENERGÍA, VIBRANT, PODER

ENERGÍA, VIBRANT, PODER

ENERGÍA, VIBRANT, PODER

ENERGÍA, VIBRANT, PODER

ENERGÍA, VIBRANT, PODER